Fedihna

Fedihna ble kjøpt da hun var bare to mnd gammel. Grunnen til at det ble akkurat Fedihna, er uttrykket hennes. Hun har snille øyne, men de rommer samtidig masse rampestreker. Hun hadde et litt sånn "se på meg" uttrykk. Jeg falt pladask. Fedihna kom til Norge 20 september 2005, 6 mnd gammel.

Fedihna er en frøken med temprament, og et kaldt hode. Hun er sjarmerende, kontaktsøkende og sosial. Hun har en sterk vilje, og egne meninger. Men er samtidig veldig lærevillig, og lett å rettlede. Hun tar nye ting fort, og blir sjelden redd. Men synes det er gøy med litt action, som å leke, vise seg frem eller skape seg litt. Fedihna har glimt i øyet, et tydelig kroppsspråk, og er veldig lett å være sammen med. Hun elsker mat og kos. Og er super nyskjerrig. Med andre ord: hun er mors øyensten.

Fram til vi kan begynne å ri, bruker vi dagene til å gå tur. Vi tømkjører også endel, og det er meningen å få henne innkjørt etterhvert. Ellers er det meningen at hun skal bli en kjekk allroundhest. Lett sprang og dressur, tur og kjøring. Det er også meningen at hun skal vises på utstillinger, og kanskje noe avl etter hvert.

 

ZA Fedihna
Født: 17. Mars 2005
Eier: Ida Marie Åmot
Rase: Fullblods Araber
Far: Maintaine
Mor: Flota  
 
Trykk på bildet for å komme til galleriet.